Glasmästare Linköping

Axmans Glas

Kontakt

När du behöver en duktig glasmästare i Linköping

Välkommen till Axmans Glas, en glasmästare i Linköping som utför alla typer av glastjänster. Vänd dig till oss när du vill installera duschväggar i glas i badrummet, göra något nytt och annorlunda i köket eller vill ersätta kakel mot glas. Vi är en glasmästare i Linköping med flera års erfarenhet och hjälper dig oavsett vem du än är eller i vilket sammanhang du kontaktar oss. Vi har en lösning för alla våra kunder där ingen vision är för stor eller för liten för oss.

Med erfarenhet av installationer av nyglasningar i både köpcentrum som på företagskontor och hos privatpersoner kan vi garantera högklassiga glasmonteringar i både Motala, Mjölby, Vadstena och Linköping.

Mångsidigt glasföretag

Som glasmästare använder vi glas som byggnadsmaterial. Glas är mer mångsidigt än du kanske tror. Det kan exempelvis användas till glasdörrar, glasräcken, glasväggar och glasfasader. Hos Axmans Glas skär vi till glas, anpassar det i olika storlekar och platsmonterar glaset.
Om du ska fixa en ny spegel, sätta upp ett skyddsglas eller glasa in balkongen så hör av dig till oss. Vi fixar det åt dig!

Rådgivning för ditt glasbehov

För oss är det viktigt att lyssna på dina önskemål, behov och förutsättningar. Därefter kan vi ta fram en passande lösning, givetvis helt kostnadsfritt. Så gör ett bra val och kontakta våra glasmästare i Linköping redan idag!

Beslutar du dig för att anlita våra glasmästare i Linköping får du en tydlig offert från dag ett så att du vet vad det kommer att kosta på en gång, på så vis kan du enkelt sätta upp och följa den budget som passar dig.

Kvalitet

Kommunikation

Garanti

Glasmästare Linköping

Våra tjänster

krossat bilglas hos glasmästare

Bilglas

När det kommer till stenskott är det superviktigt att få detta lagat så snart som möjligt. På så vis kan du undvika att skadan utvecklas till en större spricka. Väntar du för länge med stenskottet är risken att hela rutan behöver bytas ut, vilket blir onödigt dyrt! Att laga ett stenskott tar ungefär 30 minuter, så kontakta en av våra glasmästare så bokar vi in en tid åt ditt bilglas i Linköping.

spegelglas från glasmästare i Linköping och Vadstena

Speglar

Vad ska du ha för spegel? Ska den vara rund, triangelformad eller kanske ha åtta kanter som är liksidiga? Ja, det är bara fantasin som sätter gränserna. För oss spelar det ingen roll, vi tycker det är kul med utmaning. Vi slipar och skär spegeln efter beställning. Beroende på vart den ska sitta finns det lite olika sätt att hänga upp den, men det löser vi tillsammans med dig när du hör av dig.
inglasad altan Mjölby

Balkonginglasning

Tänk dig vilken förmån det är att få ha ljumna goa kvällar även långt in på hösten. Hur mysigt är det inte med regn som smattrar mot glasrutorna medan du dricker en kopp te eller kanske ett glas rött vin. Väljer du att glasa in din balkong men undrar hur du ska gå till väga? Vi vet precis! Hör av dig till oss så skräddarsyr vi passformen och givetvis monterar vi också upp den åt dig på plats.

fönsterglas av glasmästare Motala

Energiombyggnad

Du kan på ett enkelt sätt dra ner på din energiförbrukning genom ditt val av exempelvis fönsterglas. Med ett energiglas kan du ta vara på solvärmen, du slipper dra upp värmen i ditt värmesystem och du undviker problem med kondens. Detta är givetvis något vi har stenkoll på så önskar du rådgivning kring huruvida detta är något för dig, hör av dig till oss så berättar vi mer.

Om oss

Vi är en väletablerad glasmästare i Linköping. Med lång och bred kompetens inom glas utför vi alltifrån speglar och spegeldörrar till brand-, säkerhets- och skyddsglas. Vi brinner för att leverera god kvalitet och alla i personalstyrkan har givetvis relevant utbildning. Förstklassig service och högsta kvalitet är vår självklarhet.

Kontakt

Hör av dig till oss så återkommer vi så snart vi kan!