Bilglas Vadstena

Axmans Glas

Kontakt

När du behöver reparera ditt bilglas i Vadstena

Har du fått ett stenskott eller på något annat sätt fått din vindruta skadad? Då är du varmt välkommen in till oss på Axmans Glas i Vadstena så lagar vi eller byter ut ditt bilglas! Hos oss tar det ungefär 30 minuter att laga ett stenskott. Förutom att vi är effektiva i vårat arbete har vi också mångårig kompetens och utrustningen som krävs för att reparera ditt bilglas.

Vi samarbetar med alla försäkringsbolag så att du enkelt kan vända dig till oss när du behöver laga eller byta en glasruta på bilen. Vårt företag är även kontrollerade och godkända av Dekra som är ledande inom bilbesiktning.

Mångsidigt glasföretag

Som glasmästare använder vi glas som byggnadsmaterial. Glas är mer mångsidigt än du kanske tror. Det kan exempelvis användas till glasdörrar, glasräcken, glasväggar och glasfasader. Vi är dessutom ett auktoriserat bilglasmästeri i Vadstena som snabbt och smidigt kan byta ut ditt bilglas. Hos Axmans Glas skär vi till glas, anpassar det i olika storlekar och platsmonterar glaset.

Om du ska fixa en ny spegel, sätta upp ett skyddsglas eller glasa in balkongen så hör av dig till oss. Vi fixar det åt dig!

Rådgivning för ditt glasbehov

När du kontaktar oss går vi som i ett första steg genom dina behov, önskemål och förutsättningar. Därefter skräddarsys en anpassad lösning och detta gör vi givetvis helt kostnadsfritt.
Beslutar du dig för att anlita oss får du en tydlig offert från dag ett så att du vet vad det kommer att kosta på en gång, på så vis kan du enkelt sätta upp och följa den budget som passar dig.

Kvalitet

Kommunikation

Garanti

Bilglas Vadstena

Våra tjänster

krossat bilglas hos glasmästare

Bilglas

När det kommer till stenskott är det superviktigt att få detta lagat så snart som möjligt. På så vis kan du undvika att skadan utvecklas till en spricka. Väntar du för länge med stenskottet är risken att hela rutan behöver bytas ut, vilket blir onödigt dyrt! Att laga ett stenskott tar ungefär 30 minuter, så kontakta en av våra glasmästare i Vadstena så bokar vi in en tid för att byta ditt bilglas.

spegelglas från glasmästare i Linköping och Vadstena

Speglar

Vad ska du ha för spegel? Ska den vara rund, triangelformad eller kanske ha åtta kanter som är liksidiga? Ja, det är bara fantasin som sätter gränserna. För oss spelar det ingen roll, vi tycker det är kul med utmaning. Vi slipar och skär spegeln efter beställning. Beroende på vart den ska sitta finns det lite olika sätt att hänga upp den, men det löser vi tillsammans med dig när du hör av dig. 

inglasad altan Mjölby

Balkonginglasning

Tänk dig vilken förmån det är att få ha ljumna goa kvällar även långt in på hösten. Hur mysigt är det inte med regn som smattrar mot glasrutorna medan du dricker en kopp te eller kanske ett glas rött vin. Väljer du att glasa in din balkong men undrar hur du ska gå till väga? Vi vet precis! Hör av dig till oss så skräddarsyr vi passformen och givetvis monterar vi också upp den åt dig på plats.
fönsterglas av glasmästare Motala

Energiombyggnad

Du kan på ett enkelt sätt dra ner på din energiförbrukning genom ditt val av exempelvis fönsterglas. Med ett energiglas kan du ta vara på solvärmen, du slipper dra upp värmen i ditt värmesystem och du undviker problem med kondens. Detta är givetvis något vi har stenkoll på så önskar du rådgivning kring huruvida detta är något för dig, hör av dig till oss så berättar vi mer.

Om oss

Vi är en väletablerad bilglas och glasmästare i Vadstena. Med lång och bred kompetens inom glas utför vi alltifrån speglar och spegeldörrar till brand-, säkerhets- och skyddsglas. Vi brinner för att leverera god kvalitet och alla i personalstyrkan har givetvis relevant utbildning. Förstklassig service och högsta kvalitet är vår självklarhet.

Kontakt

Hör av dig till oss så återkommer vi så snart vi kan!